Hostal Restaurant Grau - Santes Creus

Política de privadesa

TERMES GENERALS D’ÚS de www.hostal-grau.com

L’accés als continguts i serveis de les seccions del nostre web, es farà D’ACORD a la política que estableixi HOSTAL GRAU RESTAURANT. Així mateix l’entitat, podrà modificar, en qualsevol moment i sense previ avís, la informació contingut en el lloc web, de manera que l’Entitat no es responsabilitza que aquesta informació estigui actualitzada.

RESPONSABILITAT HOSTAL GRAU RESTAURANT

Tant l’accés a aquest web com l’ús que puc fer de la informació contingut en el Mateix és de l’exclusiva responsabilitat de qui ho realitza.
HOSTAL GRAU RESTAURANT no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que feia pudor derivar d’aquest accés o ús de la informació. HOSTAL GRAU RESTAURANT no es fa responsable dels possibles errors de seguretat que es puguin Produir ni dels possibles danys que puguin causar al sistema informàtic de l’usuari (maquinari i programari), els fitxers o documents emmagatzemats en el Mateix, com consecuència de la presència de virus a l’ordinador de l’usuari utilitzat per la connexió als serveis i continguts i serveis del web, d’un mal funcionament del navegador o de l’ús de versions no actualitzades del Mateix.
Per tant l’usuari accepta, de forma expressa i sense reserves, que l’accés i la utilització del portal, es fa sota super única i exclusiva responsabilitat.
En virtut de la Llei 34/2002 de 11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, per a qualsevol controvèrsia que pudiero sorgir serà de aplicación la legislació espanyola. L’usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades, RESERVANT-SE HOSTAL GRAU RESTAURANT el dret a excloure dels serveis registrats a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense prejudici de les demà accions que procedeixin en Dret.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL

HOSTAL GRAU RESTAURANT és propietari i / o llicenciatari, de tota la informació continguda en aquest portal, del seu disseny gràfic, imatges, bases de dades, índexs, codis fonts, marques i logotips, estant protegits d’acord amb el que disposa la Llei de Propietat Intel·lectual, i, en la Llei de Marques.
La seva posada a disposició i ús, no suposa, en cap cas, la cessió de la titularitat o la concessió d’un dret d’ús a favor de l’Usuari, de manera que tota reproducció, còpia, distribució total o parcial, o, comercialització, requerirà l’autorització prèvia i escrita de HOSTAL GRAU RESTAURANT, reservant l’entitat, en cas d’ús indegut de la pàgina web, el dret a exercitar totes les accions legals que siguin necessàries per a la restitució dels danys i perjudicis causats, així mateix l’usuari s’obliga a indemnitzar la entitat per qualsevol dany o perjudici que pogués ocasionar per l’ús d’aquesta web, infringint aquestes condicions generals i / o la legalitat vigent.

LINKS, BÀNERS

La inclusió al portal www.hostal-grau.com de links o enllaços amb altres portals, té una finalitat merament informativa, i no suposa que HOSTAL GRAU RESTAURANT recomani i / o garanteixi aquests portals, sobre els quals no exerceix cap control, ni és responsable del contingut dels mateixos.
 

HOSTAL GRAU RESTAURANT  

Adreça: Pere el Gran,3 43815 Santes Creus (Tarragona),
Codi postal: 43815 Localitat: Santes Creus
Provincia: Tarragona
e-mail: info@hostal-grau.com